Glad påsk!

Kategorier livet på landet

Det har varit halvdagar av vabb hela veckan och i morse kände även jag en oroväckande strävhet i halsen. Jag klara mig oftast undan lindrigt och jag hoppas verkligen att så blir fallet även denna gång. Det känns redan bättre.

Just nu sitter jag och jobbar undan det sista innan jag ska stänga igen datorn och ta helg. Jag hör röster här utanför, pappan och sjuklingen har hämtat hem storbarnen från skolan och det kvittras och tjoas. Lisa har varit utklädd till påskkärring hela dagen och nu tror jag planen är att alla tre ska slå följe och dra en runda längs byvägen för att dela ut kort och se om det kan skördas något gott.

Vädret är strålande och jag ser fram emot en lugn helg utomhus. Glad påsk!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *